Truly Sunshines ♥

Bahana couple .

Apa orang bercintan-cintun saja boleh kasi bunga merah hidup dengan kad bentuk hati plus ayat power buat tidur kau tak lena sampaikan badan kau punn water proof ? Tahu lahh sweet . Tahu lahh akuh tak pernah . Tahu lahh akuh tak hot . Eeuuww !

Dah , akuh tak kesah kalau setakat bunga merah hidup , akuh punn boleh lahh tanam depan blok akuh tuhh , lagy cantek dari kau pnye tau ! Kalau setakat kad and ayat power tuhh , buat bala diri sahaja . Dah elok-elok akuh tidur lena mimpi adam g sevani pakai baju melayu terus hilang bila bercintun sebab tidur tak cukup 8 jam . And badan water proof or in other words mandi tak basah . Busuk . Eeuuww , sekali lagi !

Bila dah bercintun setiap saat pun nak ber-text-ing . Sampaikan breakfast , lunch , dinner smua kau nak siasat tanya makan apa ? Siapa masak ? Perlu ke ? Tahu lahh konon caring . Eeuuww ! And then kredit kau punn habis dekat situ . Sampai tauke kedai topup pun dah hafal number kau . Dah kau regular customer topup kat situ -.- Eeuuww sgt !!!

Akuh bukannya anti couple sampai buat rusuhan pegang sepanduk 'SINGLE ITU LEBIH BAIK' dekat tengah tengah bukit bintang . Eeuuww ! Akuh just nak share apa yang akuh rasa . So if korang rase apa yang akuh tulis korang tak suka just pekak kan telinga , bisukan mulut . And tok sah lahh nak pandang serong 90 darjah dekat akuh :D



Sekian , salam single sedunia , eeuuww !